Från 10-20 graderLördag och kurs i Göviken kl 14. Denna veckan har vi haft temperaturer om kring tio grader. Idag fick vi härliga runt 20 grader.. vilket jag tycker är skönt efter ett tag 🙂

Här tränar hunden Siri i lina. Vi tränade idag Häråt. Hunden skall komma åt den rikning du går mot vid signal för det. Hundarna och mattarna jobbade väldigt bra i värmen, med vätskepauser! Vi tränade även Stanna – Då skall hunden stanna på signalen Stanna i stället för att fortsätta dit den är påväg. Vi tränade även Gå på plats, Sanna kvar, Hundmöten, Gå vid sidan. Vi talade om hundens språk och lite om hur man får det beteende man vill ha i samband med att familjen äter middag 😉 Vardagliga situationer är ju min specialitet. Mitt hjärta brinner för att få hunden att fårstå hur den skall bete sig i de olika vardagssituationerna och hur vi tränar hundarna i dessa situationer på effektivast sätt. Det är även olika hur vi vill ha det i våra vardagssituationer så det blir variation och jag trivs så bra med det!

Sen blev det välbehövligt dopp i Storsjön. Elsa avancerade i simningen, så roligt!

Hemma efter bad blev Freja frusen och fick filt och varm kompis bredvid sig ❤️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *