Starten av Bloggen!

Hej gott folk!
Hoppas ni har det bra och har en fin sommar!

Här i Jämtland växlar det som vanligt med vädret. Förra veckan hade vi i Östersund 28 grader och denna veckan har vi runt 10.

Nu vet inte jag alls hur detta funkar med mina inlägg jag gör här, var de hamnar och hur de ser ut för läsaren… Jag får lära mig så sakteliga. Jag har lite olika mycket tid för detta med så ni får nog ha lite tålamod innan det blir nått intressant att läsa här.. smiley

Ni får mer än gärna komma med tips och goda råd på vägen!!
-vad skall jag ha för kategorier..
– vad vill man läsa om..
– Träningstips för dig och hunden.. Önskemål?
– Vad vill man veta om Hundtjänster Jämtland?

Även lite hejarop funkar väldigt brasmiley

Välkomna till min blogg!! smiley

2 reaktioner på ”Starten av Bloggen!”

  1. Josefin Enedahl - Hundtjänster Jämtland

    Tack för dina tips och heja rop!! De värmer att jag redan har någon med mig här Ann! Du skall få det du söker här! 😉

  2. Yey! Kul att startat en blogg 🙂 Jag brukar säga att det jag vill läsa i en blogg är både det personliga och rent informativa. Med andra ord en blandning av inlägg som handlar om dig själv och hundarna, både träning och mer vardagliga ting. Sen är jag personligen intresserad av lätt aktivering- alltså hjärngympa som inte kräver så mycket av mig själv men ger hunden aktivering. Tex att min hund alltid får sina måltider serverad genom att jag kastar ut all mat över gräsmattan på vår tomt- minimal ansträngning för mig men desto mer för jycken 😉

    Lycka till med bloggen! Och allt annat du pysslar med 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *